Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, la Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov, că guvernarea PSD a dat semnalul infractorilor din România că există toleranţă faţă de corupţie. "Am ajuns în situaţia dramatică ca interlopii să facă legea pe străzile Bucureştiului, iar în provincii infractorii şi recidiviştii eliberaţi de Viorica Dăncilă şi Florin Iordache să facă ravagii", a spus Raluca Turcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ultimii trei ani de zile, România a fost batjocorită, a fost terfelită, dincolo de faptul că instituţiile statului nu au avut nici cea mai mică eficienţă şi competenţă în materie de educaţie, de sănătate, de ordine publică, de atragerea fondurilor europene, de administraţie publică, această guvernare a dat semnalul infractorilor din România că există toleranţă faţă de corupţie", a afirmat Raluca Turcan, la Adunarea Regională PNL Bucureşti - Ilfov.

Turcan a spus că acest lucru nu mai poate fi tolerat de niciun om muncitor şi cinstit din ţara noastră.

"Am ajuns în situaţia dramatică ca interlopii să facă legea pe străzile Bucureştiului, iar în provincii infractorii şi recidiviştii eliberaţi de Viorica Dăncilă şi Florin Iordache să facă ravagii, să sfideze oamenii muncitori, oamenii care simt nevoia de siguranţă în instituţiile statului şi de reprezentare", a afirmat Turcan.

Ea a mai spus că, fie şi numai pentru aceste "fărădelegi", acest Guvern trebuie oprit şi începută reconstrucţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.