Premierul Mihai Tudose a anunţat că marţi va semna un contract cu o firmă americană pentru a produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mâine vom semna un contract important cu o firmă americană care va produce armament în România în colaborare cu o firmă românească, tot ca un angajament pe termen lung despre prezenţa României în NATO şi ceea ce va însemna şi sperăm că va însemna, în continuare, în această zonă a Europei, pe flancul estic şi în Balcanii de Vest, ca un pilon de stabilitate şi ca un partener strategic recunoscut al Alianţei Nord-Atlantice”, a anunţat Tudose, la finalul întâlnirii cu Secretarul General al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Premierul i-a mulţumit, de asemenea, Secretarului General al NATO, pentru prezenţa în România şi pentru sprijinul acordat ţării noastre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.