Premierul Mihai Tudose a anunţat, luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că s-a stabilit ca săptămânal să fie şedinţe de informare a coaliţiei despre ceea ce s-a întâmplat în săptămâna precedentă şi activitatea de la Guvern din săptămâna următoare. De asemenea, lunar se va face o analiză a stadiului îndeplinirii programului de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu am solicitat şi partidele coaliţiei au solicitat şi domnul preşedinte Dragnea a solicitat ca între Guvern şi Parlament, ca între Guvern şi coaliţie să existe un dialog permanent. Am stabilit următorul mod de lucru: săptămânal să fie şedinţe de informare cu coaliţia despre ceea ce s-a întâmplat în săptămâna trecută şi ceea ce ne propunem să facem la Guvern în săptămâna viitoare, iar o dată pe lună să fie o analiză a stadiului îndeplinirii programului de guvernare plecând de la termene, implicări şi realizări. Atunci va fi acea analiză, o dată pe lună. În rest, în fiecare săptămână - am stabilit vineri - raportul de activitate va fi transmis coaliţiei celor două partide şi de asemenea va fi urcat şi pe site-ul Guvernului”, a declarat premierul Mihai Tuodose.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.