Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri seară, la România TV, că în 2018 românii ar trebui să fie cu ochii pe Guvern care va încerca să demareze proiectele prevăzute în memorandumul privind proiecte de transport în perioada 2018-2027. Tudose afirmă că este important ca oamenii să vadă escavatorul lucrând pe şantiere, care, odată pornite, ”nu mai pot fi oprite”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partea de autostrăzi şi drumuri este primordială pentru anul 2018. Astea sunt, cu asta începem. Am terminat anul cu acel momorandum şi vrem să-l implementăm. (...) Este evident că nu o să fie gata anul viitor spitalele, nu or să fie gata autostrăzile, dar important este ca oamenii să vadă escavatorul lucrând pe şantier. Odată pornite nu mai pot fi oprite”, a declarat premierul.

Întrebat dacă românii pot sta liniştiţi şi dacă dă asigurări că proiectele vor fi implementate, Tudose a răspuns: ”Nu, să nu fie liniştiţi, să fie cu ochii pe noi. Aşa este cel mai bine, să fie cu ochii pe noi pentru că am convingerea că vom începe să implementăm aceste lucruri”.

Un alt lucru important pentru 2018 subliniat de premier a fost asigurarea manualelor şcolare şi a procedurii care să nu mai poată fi schimbate.

”Legea Educaţiei şi asigurarea manualelor, să o batem în cuie şi să nu o mai schimbe toată lumea de pe o zi pe alta, într-un consens naţional dacă se poate”, a mai spus Mihai Tudose.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.