Coordonatorul campaniei PSD la alegerile europarlamentare, eurodeputatul Mihai Tudose, a declarat vineri, în cadrul conferinţei de alegeri a organizaţiei PSD Maramureş Tudose, către liderul filialei, Gabriel Zetea, că mai rău decât stau acum, e greu de presupus şi dacă la primele alegeri, care sunt cele mai importante, nu vor câştiga, ăsta a fost tot viitorul noii echipe. ”Vă promit că veţi avea mai mult timp să staţi cu copiii”, a mai spus Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că mai rău decât staţi acum, e greu de presupus. (..) Dacă primele alegeri, care sunt cele mai importante, nu câştigaţi, asta a fost tot viitorul noii echipe nou alese şi domnul preşedinte, vă promit eu că veţi avea mai mult timp să staţi cu copiii, să nu vă mai sacrificaţi”, a spus coordonatorul campaniei PSD la europarlamentare, către liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, care îşi anunţase candidatura pentru şefia organizaţiei. 

Tudose le-a promis celor din organizaţie că se vor vedea mai des în perioada următoare, dar ”mai pe bucăţele, fiindcă strategii cu sute, cu mii de oameni nu e bine”.

”Vreau să nu ne mai facem de râs aici pentru că, totuşi, Maramureşul este un simbol al României, şi este important să avem simbolurile”, a mai afirmat Tudose.

În replică, Gabriel Zetea a răspuns că a înţeles misiunea pe care o au. 

”Am înţeles misiunea pe care o avem, misiunea PSD Maramureş este aceea de a câştiga alegerile”, a spus Zetea. 

El a precizat că le-a transmis colegilor că noua conducere aleasă în cadrul conferinţei nu are un mandat pe 4 ani ci un mandat pentru alegerile din 2024. 

”Echipa câştigă, merge înainte, echipa pierde, echipa pierde acasă”, a spus Zetea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.