Premierul Mihai Tudose a cerut, vineri, la întâlnirea pe care a avut-o cu şeful ANAF şi ministrul Finanţelor ca până joi să aibă pe masă o foaie de parcurs în care sa fie prezentaţi paşii pentru realizarea unei structuri informatice, un sistem unitar care să interconecteze toate bazele de date legate de fiscalitate, respectiv a MFP cu ANAF şi Trezoreria, au declarat pentru News.ro surse guernamentale. Potrivit acestora, Bogdan Stan ”va rămâne în funcţie dacă face treabă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor citate, în urma discuţiilor s-a decis înfiinţarea unui centru naţional de informaţii financiar fiscale.

Totodată, premierul Mihai Tudose a mai cerut, în cadrul întâlnirii, ”măsuri concrete de combatere a marii evaziuni, nu a pătrunjelului”.

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri, la Palatul Victoria, pe şeful ANAF, Bogdan Stan, şi pe ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, pentru discuţii. La întâlnire au participat şi ministrul Dezvoltării Sevil Shhaideh, directorul STS Marcel Opriş, Bogdan Puşcaş şeful ANAP şi secretarul general al guvernului Mihai Busuioc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.