Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni la Parlament că până acum nu a fost chemat la dicuţii de către preşedintele PSD Liviu Dragnea în contextul procesului de evaluare a Guvernului şi a precizat că nu e de competenţa lui să spună cum va rămâne cu Guvernul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Competenţa mea ca ministru al Justiţiei nu este de a discuta şi de a aprecia cum rămâne cu Guvernul (...) Până în momentul acesta nu am fost chemat”, a spus Tudorel Toader întrebat dacă a avut discuţii cu Liviu Dragnea pe subiectul evaluării miniştrilor.

Întrebat dacă, în ceea ce priveşte justiţia, programul de guvernare a fost respectat, Toader a spus că nu e treaba lui să facă evaluarea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Nu fac eu evaluarea, autoevaluarea. Dumneavoastră aveţi programul de guvernare, este accesibil oricui din România, ştiţi ce am fãcut, ce n-am fãcut. Nu e firesc eu sã vorbesc despre mine”, a explicat Tudorel Toader.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.