Regizorul Tudor Giurgiu, a povestit, duminică, 'a mitingul de lansare a candidaţilor PNL la alegerile parlamentare, că, după ce a făcut filmul despre un om tânăr, procurorul Panait, care în regimul Năstase a ales să se sinucidă din cauza presiunilor sistemului, în turneul prin ţară a întâlnit tineri care i-au spus că au învăţat din acest film că trebuie să îi învăţăm pe copii să spună "nu" unui sistem corupt, să nu accepte nedreptăţi şi nu dea şpagă. Giurgiu a salutat decizia liberalilor de a-l susţine pe Dacian Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Salut decizia PNL de a-l susţine pe Dacian Cioloş. România înainte înseamnă pentru mine politici clare pentru dezvoltarea infrastructurii, nu avem autostradă care să lege Clujul de Bucureşti. România să nu mai fie stat poliţienesc, iar alocările să se îndrepte spre cultură, educaţie”, a spus Giurgiu.

El a mai afirmat că sunt voci care spun că generaţia noastră a eşuat la un nivel public, că a fost incapabilă să dea lideri cu conştiinţă.

”Mă bucur că PNL s-a hotărât să trimită în luptă oameni noi. E primul partid care îşi asumă clar o schimbare şi susţine un premier care a dovedit că se poate guverna şi altfel”, a arătat regizorul.

Peste 20.000 de oameni participă, duminică, la mitingul PNL din Piaţa Revoluţiei din Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.