Tribunalul Bucureşti a amânat, luni, cu 24 de ore, pronunţarea în dosarul privind validarea lui Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1. Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că 122 de persoane, ”majoritatea din PSD şi rude ale acestora”, au contestat validarea sa, apelurile fiind multe copy-paste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tribunalul Bucureşti a amânat până marţila ora 15.00 decizia definitivă legată de validarea mandatului meu. Până atunci, vă las aici numele persoanelor care au contestat validarea mea. 122. Majoritatea sunt din PSD, rudele acestora şi angajaţi ai Primăriei Sectorului 1. Eu cred că vor avea un şoc mâine”, a scris, luni, Clotilde Armand pe Facebook. 
 
În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache. 
 
Tribunalul Bucureşti a decis, luni, să amâne pronunţarea cu 24 de ore în acest dosar. 
 
Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.
 
PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP - 3.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.