Eugen Tomac a anunţat că a propus premierului Ludovic Orban un acord de colaborare în administraţiile locale acolo unde pot fi formate majorităţi de dreapta. El a adăugat că PMP va merge pe cont propriu la alegerile parlamentare. Liderul partidului a anunţat că 12 preşedinţi ai organizaţiilor PMP din ţară vor fi schimbaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem mulţumiţi de rezultatul pe care l-am obţinut la alegerile locale. E evident că scorul de peste 6% arată că şi-a consolidat poziţia. Rezultatul obţinut ne permite să propunem colegilor din PNL un protocol de colaborare acolo unde există majorităţi de dreapta ale partidelor noastre. Am obţinut şi acordul colegilor pentru a propune un protocol de colaborare PNL, astfel încât România să aibă administraţii locale performante şi eficiente. Este un document pe care  i l-am prezentat premierului Orban. Urmează ca şi dumnealui să propună forurilor de conducere ale PNL să vadă dacă agrează această formulă propusă şi apoi să o semnăm”, a afirmat Eugen Tomac, la finalul şedinţei Colegiului Naţional al PMP de duminică.

El a adăugat că partidul va merge pe cont propriu la alegerile generale.

„Pentru parlamentare, PMP va merge pe cont propriu şi sunt convins că toate obiectivele stabilite în cadrul Colegiului Naţional vor fi atinse. Astăzi am şi luat decizia de elibera din funcţia de preşedinţi de organizaţii 12 colegi. Vom face noi numiri în 12 organizaţii ale PMP în întreaga ţară.Sunt  12 judeţe în care preşedinţii au obţinut rezultate slabe şi prin urmare vom analiza fiecare caz în parte, astfel încât scorul de la parlamentare să fie confirmat prin echipele care vor forma noile structuri de conducere ale PMP”, a conchis Tomac.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.