Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat că reuşita moţiunii de cenzură este o victorie pentru români, prin care s-a demonstrat că oameni politici cu viziuni diferite îşi pot da mâna în interesul acestei ţări. "Oficial, s-a încheiat epoca Dragnea! Victorie pentru români, din respect pentru români (...) E o victorie uriaşă a opoziţiei, din respect pentru români, urmează o perioadă dificilă", a spus Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Oficial, s-a încheiat epoca Dragnea! Victorie pentru români, din respect pentru români, este un lucru extraordinar, s-a demonstrat astăzi că oameni politici cu viziuni diferite îşi pot da mâna în interesul acestei ţări. E o victorie uriaşă a opoziţiei, din respect pentru români, urmează o perioadă dificilă, dar există o speranţă. Va fi un guvern capabil să reclădească încrederea între stat şi cetăţeni", a spus Eugen Tomac.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.