Preşedintele PMP Eugen Tomac susţine că Elena Lasconi, care va deschide lista USR pentru alegerile europarlamentare din 2024, are ”un profil excepţional” de om politic. Europarlamentarul PMP este de părere că Laura Codruţa Kovesi nu va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Cât despre Diana Şoşoacă şi George Simion, liderul PMP spune: ”I-aş trimite pe ambii cu un tren spre Moscova”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Elena Lasconi are profil de candidat la alegerile prezidenţiale. 
 
”Doamna primar Lasconi are un profil excepţional de om politic. Vine din zona privată, a făcut performanţă şi a demonstrat că se poate. Într-o Românie în care baronii locali spun doar ”Nu se poate, nu sunt bani”, decât pentru tot felul de proiecte cu dedicaţie, acest om a demonstrat că România frumoasă, România pe care ne-o dorim cu toţii poate fi transformată prin puterea voinţei”, a spus Eugen Tomac la Prima TV. 
 
 
PMP negociază cu USR liste comune la toate cele patru rânduri de alegeri de anul viitor. Eugen Tomac ar putea ocupa locul cinci pe lista USR-PMP-Forţa Dreptei pentru alegerile europarlamentare, susţin surse politice pentru News.ro. 
 
Liderul PMP Eugen Tomac este de părere că Laura Codruţa Koveşi nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2024. 
 
”Nu cred că doamna Koveşi va candida. Are una dintre cele mai importante poziţii din UE. Între a lăsa un mandat de procuror-şef european, care nu se închide anul viitor, pentru a intra în meciul politic intern, mi se pare o chestiune… Nu cred că va candida”, a conchis Tomac. 
 
Cât despre Diana Şoşoacă şi George Simion, europarlamentarul PMP a spus: ”I-aş trimite pe ambii cu un tren spre Moscova”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.