Liderul PMP Eugen Tomac spune că un asemenea delir ca la congresul PSD doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi şi că, fără prea multe retuşuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un congres necesar, după ce cel la care, în aceeaşi sală, în urmă cu câteva luni, Dragnea striga: vreţi să fiu Preşedintele vostru?! Acum este puţin ocupat cu lectura, iar urmaşii săi au decis noua cale de urmat. Aceeaşi, de fapt. Multă minciună, astăzi, la Congresul PSD. Un asemenea delir doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi. Promisiuni peste promisiuni de parcă astăzi ar fi câştigat alegerile, uitând că sunt la guvernare din mai 2012”, a scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP precizează că soaicl-democraţii uită că realizările lor sunt: 0 km de autostradă, 0 spitale regionale noi, 0 şcoli noi construite, 0 gradiniţe noi construite.

„În schimb, au instituit pensii speciale pentru parlamentari şi primari, un furt în toată regula din banul public”, adaugă Tomac.

În opinia lui, „a fost un congres care, fără prea multe retuşuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes”.

„Urmează partea a doua, care poate fi origanizată chiar în discotecă. Teodorovici Preşedinte şi Dăncilă premier, un tandem care va face senzaţie! Ar putea fi comedie dacă n-ar fi, de fapt, dramă!”, mai scrie Tomac.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.