Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a mers la vot împreună cu fiul său, el spunând că a votat cu gândul la românii care s-au născut după 1989 şi care trebuie să înţeleagă că această ţară este a lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am votat cu gândul la românii care în 1989 au ieşit în stradă şi nu s-au mai întors acasă. Ei sunt românii care nu au reuşit niciodată să voteze liber şi lor trebuie să le purtăm recunoştinţă. Am votat însă şi cu gândul la românii care s-au născut după 1989 şi ei trebuie să înţeleagă că această ţară este a lor. România viitorului este România lor şi ei trebuie să se implice. Mi-aş dori mult ca această tânără generaţie să nu mai fie o generaţie de sacrificiu, ci o generaţie curajoasă care îşi ia ţara înapoi şi care se implică pentru construirea viitorului ei”, a declarat Tomac la ieşirea din secţia de votare.

El a spus că viitorul Parlament are obligaţia să pregătească cel mai important proiect politic: unirea României cu Republica Moldova.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Sunt convins că vor fi surprize multe astăzi, iar după ora 21.00 vom avea o surpriză frumoasă”, a mai spus preşedintele executiv al PMP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.