Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, propune renunţarea la imunitatea parlamentară în cazul declaraţiilor politice, astel încât cei care afirmă "lucruri neadevărate" de la tTribuna Parlamentului să şi răspundă pentru acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că ar trebui ca parlamentarii să fie responsabili pentru afirmaţiile făcute de la tribuna Parlamentului.

"Am şi propus să renunţăm la această imunitate parlamentară în cazul declaraţiilor politice, ca fiecare parlamentar când declară lucruri neadevărate de la tribuna Parlamentului să şi răspundă. Sunt convins că nu o să fie acceptat acest lucru, dar poate fi din respect pentru români, să renunţăm la această imunitate parlamentară. Ca să fii responsabil de ceea ce declari în faţa poporului. Dacă eu spun o cifră, tu vii cu altceva, vii cu fel de fel de date false, omul de afaceri, persoana fizică, pensionarul aude că nu mai sunt bani de pensii, omul de afaceri spune: uitaţi ce creşte TVA-ul, sau altă măsură. Ce să creadă oamenii?", a susţinut el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.