Tenismenul Ilie Năstase a transmis, duminică într-un mesaj video, că o susţine pe Gabriela Firea pentru un mandat la Primăria Capitalei şi a anunţat că o va vota pe candidata PSD, la alegerile locale din 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştiu că se apropie alegerile la Primăria Capitalei. Am făcut şi eu treaba asta cu mulţi ani în urmă. O susţin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, ştie ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine şi o să le termine acum. Îi doresc mult succes şi baftă!”, a afirmat Ilie Năstase, în mesajul video.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

La rândul ei, Gabriela Firea a spus că îi mulţumeşte lui Năstase pentru susţinere şi că încrederea şi sprijinul primit de ma marele tenismen o motivează mai mult.

„Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie recunoştinţa pe care o am. Este onorantă aprecierea unor mari români, care au recunoştinţa întregii ţări. Încrederea şi susţinerea primită mă motivează şi mai mult. Mă bucur că putem, ÎMPREUNĂ, să facem echipă pentru Bucureşti – oraşul dorit de oameni!”, a scris Gabriela Firea, duminică pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.