Trei secţii de votare din judeţul Teleorman au înregisrat prezenţă de peste sută la sută la scrutinul de duminică, cea mai mare rată a prezenţei înregistrându-se la secţia de votare din localitatea Zlata, unde au votat 115.94 la sută din alegători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor publicate pe portalul Biroului Electoral Central, trei secţii de votare din mediul rural, din judeţul Teleorman, înregistrează prezenţă de peste sută la sută la închiderea procesului de votare.

Astfel, la secţia din localitatea Zlata s-au prezentat la vot 115.94 la sută din aegători. În condiţiile în care pe listele electorale sunt înscrişi la Zlata 69 de alegători, în această localitate au mers la urne 80 de persoane, 30 dintre acestea votând pe listele suplimentare.

Şi în localitatea Gresia prezenţa la vot este de peste sută la sută. La secţia de votare amenajată la şcoala elementară din Gresia sunt înscrişi pe listele permanente 98 de votanţi şi s-au prezentat la urne în total 102 alegători, 33 dintre aceştia votând pe listele suplimentare. Astfel, prezenţa la vot este de 104,08 la sută.

De asemenea, la secţia de votare de la căminul cultural din localitatea Dulceni se înregistrează o prezenţă la urne de 101,37 la sută, fiind prezenţi la vot 43 din cei 73 de alegători înscrişi în listele electorale şi votând pe liste suplimentare alţi 31 de alegători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.