Fostul ministru de Finanţe Orlando Teodorovici ironizează într-o postare pe Facebook faptul că succesorul său la minister Florin Cîţu şi premierul Ludovic Orban nu au venit la dezbaterea la care i-a invitat la ASE. El se întreabă dacă nu au venit de frică, pentru că ştiu că mint sau pentru că pregătesc măsurile de austeritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ora 12 a venit, Orban şi Vasile Cîţu n-au sosit!  Aşa cum am promis, astăzi la ora 12:00, am fost la ASE. I-am aşteptat pe cei doi apostoli ai apocalipsei să discutăm clar şi concret despre economie.(...) Nu au venit pentru că: A) le este frică; B) ştiu că mint; C) pregătesc austeritatea care va urma”, scrie Teodorovici pe Facebook.

El multumeşte reprezentantilor mass-media care au venit la ASE, demonstrând spirit civic şi un interes real pentru finanţele ţării, ceea ce nu se poate spune şi despre Orban sau Cîţu.

Teodorovici a anunţat vineri că-l aşteaptă, la ora 12.00, pe Florin Cîţu la o dezbatere în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

”Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, l-a provocat ieri, 14 noiembrie 2019, pe ministrul Finanţelor Publice Florin Vasile Cîţu, la o dezbatere. Astăzi, 15 noiembrie,  la ora 12.00, îl aşteaptă pe acesta în Aula Magna, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti”, a transmis PSD.

Joi, într-o conferinţă de presă, Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor, a afirmat că Florin Cîţu, actualul ministru al Finanţelor, nu ştie să citească un buget şi că este necesară o dezbatere pe teme importante pentru economia României, lansând invitaţia.

Anterior, Cîţu a declarat, în prima sa conferinţă de presă ca ministru, că, în ultimii trei ani, economia României a fost condusă după două bugete, după modelul Al Capone, că totul a fost premeditat şi a anunţat că va sesiza instituţiile abilitate. El a estimat că astăzi deficitul este de peste 4%.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.