Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, de la tribuna plenului reunit, că românii au votat pentru o ţară în care deciziile majore sunt luate de liderii aleşi prin vot, şi “nu dictate din afară sau influenţate de instituţii de forţă”, în condiţiile în care românii nu vor “o ţară condusă de marionete”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pe 11 decembrie românii au sancţionat partidele care nu au înţeles că respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor nu este un moft. I-au sancţionat pe cei care i-au jignit încercând să-i aburească cu promisiuni de dublare a salariilor. Românii au votat pentru o ţară în care drepturile şi libertăţile cetăţenilor sunt respectate şi în care deciziile majore sunt luate de liderii aleşi prin vot, şi nu dictate din afară sau influenţate de instituţii de forţă”, a afirmat Tăriceanu.

Copreşedintele ALDE a mai spus că, “în ultimii ani, românii ş-au dat seama că dacă prezumţia de nevinovăţie nu se aplică în justiţie, e doar o problemă de timp până va fi ignorată şi în acţiunile altor instituţii ale statului”.

Tăriceanu a mai spus că românii nu vor o ţară condusă “de marionete”.

“Românii au intrat în cabine de vot influenţaţi de avertismentul doamnei celebre prin inepţia şi cinismul declaraţiei  - drepturile şi libertăţile cetăţenilor sunt un lux. Pe 11 decembrie românii au ţinut să spună că sunt gata să lupte pentru drepturile şi libertăţile lor, românii nu vor o ţară condusă de marionete, dispuse să spună orice şi să închidă ochii la abuzuri pentru un loc călduţ, cu un salariu de vis la Bruxelles”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.