Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat joi, referitor la un sondaj prezentat de filiala ALDE Dolj în care el ar fi cotat la alegerile prezidenţiale cu 48-49%, că partidul a cerut să se facă sondaje cu privire la alegerile din 2020, dar că nu s-a hotărât dacă va candida sau nu, iar dacă o va face, nu are de gând să anunţe de pe acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu comentez. Pot să vă confirm că am hotărât să facem nişte sondaje pentru filialele noastre, pe judeţe, pentru că trebuie să ne pregătim pentru alegerile din 2020, alegerile locale şi parlamentare şi mă interesează de pe acum să vedem care sunt candidaţii cu potenţial pe care îi avem. Sigur, ne interesează să vedem şi cum stăm la un an şi câteva luni de la începerea guvernării. Acest sondaj, după părerea mea, trebuie privit cu o relevanţă relativă în ceea ce priveşte problema candidaturii la prezeidenţiale, având în vedere că eu nu m-am hotărât să anunţ o astfel de candidatură şi nici nu o voi face curând”, a spus Tăriceanu.

De asemenea, el a afirmat că nu s-a hotărât dacă va candida sau nu, iar dacă o va face, nu are de gând să anunţe de pe acum.

"Nu m-am hotărât dacă să candidez, dacă să nu candidez, şi dacă voi candidea, în orice caz nu voi face anunţul de pe acum. Aceasta este o chestiune care trebuie să fie făcută pe baza unei analize foarte serioase şi în urma unei decizii a partidului. Noi astfel de lucruri nu le-am discutat şi nu avem în plan să le discutăm”, a continuar el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.