Senatul are nevoie de bani în plus la rectificarea bugetară pentru deplasări, susţine preşedintele forului Călin Popescu Tăriceanu, precizând că urmează să vadă în această săptămână care sunt propunerile pentru rectificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am primit încă din partea serviciilor Senatului (...) urmează să văd săptămâna aceasta care sunt propunerile pentru rectificarea bugetară. Sunt anumite sume care trebuiesc completate, cum ar fi, de exemplu, capitolul de deplasări”, a declarat Tăriceanu.

El a precizat că în cadrul şedinţei coaliţiei nu s-a discutat detaliat despre rectificarea bugetară care ar urma să fie făcută în perioada următoare.

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni, la Parlament, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că săptămâna viitoare va avea loc o primă discuţie cu privire la rectificarea bugetară, care va fi, cu siguranţă, pozitivă, urmând să se aloce mai mulţi bani administraţiei locale şi tuturor ministerelor care vin cu argumente justificative în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.