Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că el nu a văzut nicio scumpire a preţului carburanţilor şi că sunt diferite preţuri în funcţie de companie, astfel că nu are ce discuta pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu n-am văzut nicio scumpire la carburanţi. Ştiu că s-au întâmplat anumite majorări de preţuri sau micşorări de preţuri şi dacă o să vă uitaţi sunt nişte diferenţe de preţ foarte mari, care pot să meargă până la 10%, între preţurile practicate de diferite reţele de distribuţie şi între staţiile din Bucureşti şi alte zone din ţară, în oraşe şi în afara oraşelor. Deci, despre ce vorbim?”, a afirmat Tăriceanu.

El a spus că nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat la Comisia de buget a Senatului, unde s-a aprobat e.liminarea supraccizei la carburanţi.

Comisia de buget din Senat a decis, marţi, eliminarea majorării accizei la carburanţi.

Senatorii din Comisia de buget au adoptat raportul la ordonanţa 25/2017 prin care a fost majorată acciza la carburanţi.

Articolul privind majorarea a fost eliminat, la propunerea PNL.

Guvernul a aprobat, în şedinţa din 30 august, majorarea accizelor la carburanţi în două etape - de la 15 septembrie şi 1 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.