Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis marţi, la începutul şedinţei de plen reunit, că România se află într-un moment „foarte tensionat”, într-o „criză politică”, motiv pentru care „se aşteaptă” ca în intervenţia sa să dea dovadă de „înţelepciune şi responsabilitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi avem mesajul preşedintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis adresat Parlamentului. Domnule preşedinte, ne aflăm într-un moment foarte tensionat, pratic de criză politică. Cred că noi, cei care conducem instituţiile democratice ale statului avem obligaţia să invităm toate părţile interesate la dialog pentru că aceasta este singura cale de rezolvare a problemelor de care România le întâmpină astăzi şi le traversează”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

El a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să dea dovadă de înţelepciune şi responsabilitate.

„Sunt convins că aceasta este soluţia şi mă aştept aşadar în acest sens să fie şi intervenţia dumneavoastră, să dăm dovadă cu toţii de înţelepciune şi de responsabilitate”, a conchis preşedintele Senatului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.