Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat, luni, la Bucureşti, că Ucraina trebuie sprojinită mai mult şi se aşteaptă ca unul dintre mesajele ministerialei de Externe să fie acest ajutor suplimentar pentru ţara aflată în război.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stoltenberg a vorbit, luni, la Bucureşti, despre ”atacuri îngrozitoare asupra oraşelor ucrainene”.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Preşedintele Putin încearcă să folosească iarna ca pe o armă în războiul împotriva Ucrinei. ..trebuie să fim pregătiţi pentru alte atacuri”, a afirmat Stoltenberg.  

Acesta a precizat că aliatii au sporti constant sprijinul pentru Ucraina, dar acest lcuru trebuie să continue.  

”Mă aştept că unul dintre mesajele de la ministeriala de la Bucureşti va fi necesitatea de a spori şi mai mult furnizarea de sisteme antiaeriene, piese de schimb, pregătire şi muniţie (...) pentru că trebuie să ajutăm şi mai mult Ucraina”, a mai afirmat Stoltenberg.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.