Vicepreşedintele UNPR Valeriu Steriu a declarat, luni, că cel mai probabil până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate negocierile cu PSD în ceea ce priveşte posibilele alianţe electorale la nivelul Capitalei, dar UNPR are pregătiţi candidaţi pentru toate sectoarele şi Primăria Generală, în cazul în care nu alături de social-democraţi la alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Relaţia cu PSD este în continuare o relaţie bazată pe o alianţă - Alianţa de Centru Stânga - înregistrată la tribunal. Studiem în clipa de faţă cu PSD posibile proiecte comune, inclusiv în locale. Avem mai multe judeţe în care acestea se pot dezvolta fie la nivel de localitate, fie la nivel de judeţ. Până la data la care trebuie închise aceste alianţe electorale, mai este suficient timp pentru ca aceste negocieri să producă un rezultat real. (...) În următoarele zile dorim să închidem orice discuţie în privinţa candidaturii la Bucureşti. (...) Probabil până la sfârşitul săptămânii tot ce este legat de această alianţă se clarifică. Suntem pregătiţi oricum să mergem pe fiecare sector în parte cu candidaţi foarte puternici”, a declarat Steriu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit unor surse politice, în următoarele zile va avea loc o nouă întâlnire între conducerile celor două partide.

Preşedintele interimar al UNPR, Neculai Onţanu, şi şeful campaniei UNPR, Valeriu Steriu, au avut o întâlnire de lucru, săptămâna trecută, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi şeful de campanie al PSD, Marian Neacşu, cei patru analizând stadiul colaborării dintre partidele lor şi o eventuală colaborare la locale.

”În cadrul întâlnirii a fost discutată situaţia Alianţei de Centru Stânga formată din PSD şi UNPR, precum şi termenii colaborării dintre cele două partide la alegerile locale. Liderii UNPR Neculai Onţanu şi Valeriu Steriu au apreciat întâlnirea drept una utilă şi necesară”, se arată într-un comunicat de presă al UNPR.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.