Deputatul USR Stelian Ion a vorbit despre unire în discursul ţinut în şedinţa solemnă a Parlamentului cu ocazia Zilei Naţionale, acesta afirmând, în contextul acestei idei: "Trebuie să ne unim în jurul căror valori, aceasta este întrebarea". "Vrem o societate în care să ne conducă penalii şi analfabeţii sau o societate în care să ne conducă cei care nu au astfel de probleme?", a mai spus reprezentantul USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cu toţii afirmăm înflăcărat că ne iubim ţara, dar faptele, din păcate, uneori demonstrează contrariul”, a afirmat reprezentantul USR Stelian Ion.
 
Stelian Ion a catalogat drept "un reflex comunist”, de pe vremea când românii care "evadau din marea temniţă România comunistă" erau consideraţi trădători, atitudinea unora dintre politicienii actuali faţă de diaspora.
 
Acesta a precizat că cel mai mare proiect de ţară ar trebui să fie reîntregirea României, prin asta însemnând "reîntregirea familiilor românilor” prin asigurarea unei vieţi decente tuturor.
 
Reprezentantul USR a vorbit şi despre faptul că sunt români care aleg să încalce regulile, iar în acest context a spus că trebuie să "ne dăm seama ce societate dorim”.
 
"Ne dorim o societate în care să primeze respectarea legii, sau o societate în care să fie la putere cei descurcăreţi, să fie la putere totdeauna banul cu care poţi cumpăra orice, diplome, diplome de doctorat, poţi cumpăra voturi la moţiuni de cenzură, poţi cumpăra orice, organe de transplant, funcţii publice? Vrem o societate în care să ne conducă penalii şi analfabeţii sau o societate în care să ne conducă cei care nu au astfel de probleme? Vestea bună e că societatea românească a reacţionat şi toate atacurile împotriva justiţiei, împotriva democraţiei au eşuat în celedin urma datorită societăţii civile, unui corp de magistraţi cu coloană vertebrală, unor jurnalişti care şi-au făcut cu probitate profesia am rămas pe acest drum prooccidental”, a mai spus deputatul Stelian Ion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.