Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a afirmat că intenţia Guvernului de a majora valoarea tichetelor de masă cu opt bani pot fi luate „doar de indivizi care nu ştiu cât costă o pâine” şi l-a acuzat pe premier că îi umileşte pe români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„WOW!!!!! Guvernul Cîţu, în mărinimia lui, creşte valoarea tichetului de masă cu 8 bani. Astfel de decizii pot fi luate doar de indivizi care nu ştiu cât costă o pâine. Cîţule, de ce îi umileşti pe români?”, a scris Ştefan Radu Oprea, miercuri pe Facebook. 
 
Ministerul Municii şi Ministerul Finanţelor au în transparenţă decizională două ordine care prevăd majorarea valorii tichetelor de masă şi tichetelor de creşă, din luna octombrie.
 
Prin urmare, conform documentului, pentru semestrul II al anului 2021, începând cu luna octombrie 2021, valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi cuantumul de 20,09 lei.
 
Al doilea ordin pus în transparenţă decizională pe site-ul MInisterului Muncii arată că pentru semestrul II al anului 2021, începând cu luna octombrie 2021, valoarea sumei lunare care este acordată sub formă de tichete de creşă va fi majorată la 490 lei.
 
Pe 10 august, premierul Florin Cîţu a precizat că nu poate spune cât costă o franzelă, deoarece nu mănâncă pâine. Întrebat cum se vor descurca cu majorările de preţuri cei peste un milion de români care au salariul minim pe economie, prim-ministrul a spus că au fost create locuri de muncă, prin programul de guvernare, şi în fiecare lună scade rata şomajului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.