Ministrul Economiei, Ştefan Oprea, a declarat joi, despre tensiunile din coaliţie, că sunt persoane care au intrat deja în logica electorală dar că din punct de vedere al relaţiilor între miniştri, funcţionează foarte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din punct de vedere al relaţiilor între miniştri, am spus lucrul acesta şi repet, funcţionăm foarte bine. Procesul de avizare şi de colaborare interministerială funcţionează, avem domenii unde suntem foarte apropiaţi, de exemplu proiecte pe energie”, a spus Ştefan Oprea după şedinţa de Guvern, întrebat despre tensiunile din coaliţie.

Ştefan Oprea a precizat că ”astfel de lucruri în interiorul guvernului funcţionează, iar din punctul lui de vedere, ca ministru al economiei antreprenoriatului şi turismului, foarte bine”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Ministrul Economiei a arătat că a ascultat cu foarte mare interes de declaraţiile prim-ministrului Marcel Ciolacu.

”Cred că a fost foarte tranşant, în momentul în care a spus că dacă se va întâmpla un astfel de gest şi mandatul lui va fi imediat trimis către către Cotroceni. Eu personal cred că nu se va întâmpla acest lucru, sunt persoane care au intrat deja în logica electorală dar la guvern avem atât de multe lucruri de făcut încât împreună cu ceilalţi colegi miniştri suntem foarte concentraţi pe activitatea de reorganizare, de reformă, de simplificare astfel încât să fim mult mai aproape de mediul de afaceri”, a spus Oprea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.