Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat marţi, la Parlament, despre injuriile aduse de tinerii din PNL social-democraţilor, la Şcoala de Vară de pe litoral, că îi lasă un gust amar şi că se aştepta ca şi alţi lideri ai PNL să dea declaraţii şi să se delimiteze de acest comportament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Îmi lasă un gust amar, pentru că, înţeleg, am făcut parte din TSD. Am fost şi eu la şedinţe de prin 96 la organizaţiile de tineret... Dar ştiţi ce mă aşteptam? Mă aşteptam ca şi alţi lideri ai PNL să dea declaraţii, prin care se despart...”, a spus Sorin Grindeanu despre apariţia imaginilor cu tinerii din PNL care îi înjură pe social-democraţi. 
 
Întrebat dacă se referă inclusiv la liderul PNL, Nicolae Ciucă, Grindeanu a răspuns: „Mă aşteptam la acest lucru. Dacă la noi se întâmpla acest lucru, în mod sigur preşedintele partidului, dacă nu, unul din Biroul Permanent ar fi ieşit şi s-ar fi delimitat de astfel de declaraţii. Eu m-aş fi aşteptat să se întâmple”. 
 

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. La lucrările Şcolii de Vară au rostit discursuri liderul PNL Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care le-au vorbit despre curaj, principii şi responsabilitate.

Imagini distribuite în spaţiul public arată cum mai mulţi participanţi la petrecerea TNL desfăşurată după lucrările Şcolii de vară, desfăşurate pe litoral, la Venus, folosesc expresii jignitoare la adresa partenerilor de guvernare.

Printre hohote de râs, tinerii liberali au scandat de mai multe ori ”m..e” PSD.

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuţii pe acest subiect,

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, conform G4Media.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.