Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat miercuri, în şedinţa de Guvern, despre gratuitatea transportului pentru toţi elevii, care ar urma să fie asigurată prin Consiliile Judeţene, că au existat unele repoziţionări dar continuă discuţiile pentru a găsi cea mai bună variantă, astfel încât pentru prima dată, elevii României să beneficieze de gratuitate, atât în transportul local cât şi la navetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem de asemenea discuţii şi propuneri în proiectul de lege, prin care gratuitatea transportului pentru toţi elevii să fie asigurată prin Consilile Judeţene”, a spus ministrul Cîmpeanu.

”Înţeleg că pe ultima sută de metri sunt repoziţionări, continuăm discuţiile pentru a găsi cea mai bună variantă, astfel încât pentru prima dată elevii României să beneficieze de gratuitate”, a mai spus el, precizând că se referă atât la transportul local cât şi la navetă.

”Sunt sigur că vom reuşi să identificăm aceste soluţii în coaliţie, astfel încât să fie rezolvată o problemă esenţială pentru reducerea abandonului şcolar”, a mai spus ministrul Sorin Cîmpeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.