Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, consideră că prim vice-preşedintele Partidului Naţional Liberal, Rareş Bogdan, este mai degrabă om de presă decât politician şi susţine că acesta “are multe păreri şi dese, dar se ţine foarte puţin de ele până la capăt”. Simonis a afirmat că Rareş Bogdan este de acord cu 95% din propunerile care sunt prezentate în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Domnul Rareş Bogdan este om de presă mai degrabă decât un politician.  Comunică în continuare ca şi cum ar fi om de presă, dar dacă vă veţi uita la părerile domniei sale, veţi vedea că are multe păreri şi dese, dar se ţine foarte puţin de ele până la capăt. Aşa că daţi-mi voie să nu comentez ceea ce spune domnul Rareş Bogdan în presă. Eu pot să vă spun ceea ce spune domnul Rareş Bogdan în şedinţele coaliţiei la care am onoarea să particip. Niciuna din poziţiile publice ale domnului Bogdan din spaţiul public nu se regăsesc în şedinţele cu uşile închise, ca să spun aşa”, a declarat Alfred Simonis, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întrebat dacă Rareş Bogdan este leu în afara şedinţelor coaliţiei şi mieluşel acolo, Simonis a răspuns: “Nu aş spune cuvântul mieluşel, dar în niciun caz nu este leu în şedinţele coaliţiei. Pot spune chiar că agreează cred că 95% din propunerile care sunt prezentate acolo. Într-adevăr, mă frapează uneori nonşalanţa cu care contestă după ce se încheie şedinţa. Trebuie domnul Rareş Bogdan să vă îndrume sau să vă lămurească, pentru că mie mi-e complicat”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai fost întrebat dacă nu l-a chestionat pe Rareş Bogdan de ce are poziţii contradictorii.

“Nu l-am întrebat, nu am avut această curiozitate. Important este că în şedinţele coaliţiei pare să înţeleagă necesitatea unor reforme ale statului român. Restul, că nu-i convine în spaţiul public, la televizor, că se comportă ca şi om de televiziune, este opţiunea domniei sale”, a mai precizat Alfred Simonis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.