Vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău afirmă, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a propus suspendarea negocierilor pentru Guvern pe fondul protestelor sindicatelor din educaţie, că modul PSD şi al lui.Ciolacu de a face politică rămâne acelaşi, ”un joc dublu care are menirea să manipuleze opinia publică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dascălii au tot dreptul să se revolte. Politicienii cu responsabilităţi executive nu au dreptul să se scuze. De 1 an şi ceva erau obligaţi prin Ministerul Muncii să vină cu soluţii privind taierea pensiilor speciale şi rezolvarea inechităţilor din sistemul salarial public. Modul PSD-ului şi al dl.Ciolacu de a face politică rămâne acelaşi. Un joc dublu care are menirea să manipuleze opinia publică”, a scris Sighiartău pe Facebook.
Liderul PSD Marcel Ciolacu consideră că orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar şi a restanţei majore privind reforma pensiilor speciale, pe care le consideră prioritare.
Luni, ar fi urmat să fie reluate discuţiile din coaliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.