Noul prefect al Capitalei, Sever-Romulus Stana, a fost instalat în funcţie, vineri, în prezenţa secretarului de stat Adrian Petcu. Stana a fost numit în funcţie prin Hotărârea de Guvern nr. 1 din 9 ianuarie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia de instalare în funcţie şi de depunere a jurământului a avut loc, vineri, la sediul Prefecturii Bucureşti, în prezenţa secretarului de stat Adrian Petcu.

Au mai participat subprefecţíi municipiului Bucureşti Nicoleta- Matilda Goleac şi  Corneliu Cîrstea, primarul Sectorului 2 Toader Mugur Mihai, primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă,  primarul Sectorului 5 Daniel Florea, primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu, dar şi reprezentanţi ai serviciilor publice deconcentrate.

Sever-Romulus Stana exercită cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de prefect, în baza Hotărârii de Guvern nr. 1 din 9 ianuarie 2019.

Stana a mai fost consilier al primarului Sectorului 6 şi a lucrat în cadrul ANSVSA.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.