Senatorul Daniel Zamfir (PSD) a declarat, marţi, la Digi24, că PSD nu va vota moţiunea simplă împotriva ministrului Virgil Popescu şi nu pentru că domnul Popescu ar fi potrivit acolo, pentru că ”este piatra de moară a acestui guvern” şi pentru că formaţiunea sa nu vrea să provoace o criză guvernamentală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD nu va vota moţiunea simplă împotriva domnului ministru Virgil Popescu şi nu pentru că domnul Popescu ar fi potrivit acolo, am spus-o de atâtea ori, domnul Popescu este piatra de moară a acestui guvern. Domnul Popescu ar trebui să plece, dar acest lucru trebuie să se facă într-o discuţie în coaliţie”, a spus Daniel Zamfir.

Senatorul PSD a precizat că PSD ”nu vrea să creeze în niciun caz o criză guvernamentală”. ”Noi credem că această coaliţie trebuie să continue, evident este singura soluţie de stabilitate în România, ca atare PSD nu va vota. Nu s-a luat o decizie în partid, eu vorbesc acum în nume personal, este ceea ce cred eu. În mod sigur, vom discuta în partid, dar eu vă spun ce cred eu că se poate întâmpla” a menţionat Zamfir.

Parlamentatul PSD a mai afirmat că ”nu suntem în situaţia de a crea criză guvernamentală pentru că USR, în momentul acesta, profitând de situaţia de nemulţumire a populaţiei şi nu numai faţă de ceea ce face ministrul Popescu, profită de acest moment politic şi evident depune moţiune”. ”În niciun caz nu e momentul unei crize guvernamentale, în niciun caz PSD nu va fi cel care va alimenta această criză guvernamentală”, a mai spus el.

Deputaţii dezbat, marţi, începând cu ora 16.00, moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Virgil Popescu, intitulată: ”România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu”. Votul pe moţiune va fi dat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.