Directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), Marcel Opriş, a venit, vineri, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Mihai Tudose, ministrul Finanţelor şi şeful ANAF pentru găsirea unei soluţii de a conecta sistemul informatic al Agenţiei fiscale cu cel al Finanţelor şi al Trezoreriei, au declarat, pentru Nwes.ro, surse oficiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Opriş a ajuns la sediul Guvernului după ora 13.00 în contextul în care ”se caută o soluţie pentru interconexiunea IT între ANAF, Ministerul Finanţelor şi Trezorerie”, au afirmat sursele citate.

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe şeful ANAF, Bogdan Stan, şi pe ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, pentru discuţii ce privesc gradul redus al colectării TVA, prim-ministrul fiind nemulţumit de acest lucru, au declarat, pentru News.ro, surse guvernamentale. Întâlnirea a fost programată iniţial pentru ora 9.30, însă a fost amânată pentru ora 14.30.

La ora transmiterii acestei ştiri, atât ministrul Finanţelor cât şi şeful ANAF au ajuns la sediul Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.