Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a precizat, referindu-se la afirmaţia premierului Ciolacu, care declarase că Buzăul nu este în Moldova, că ”orice zi cu Marcel Ciolacu încă în funcţia de premier este o jignire la adresa Iaşului şi a Moldovei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Costel Alexe a declarat sâmbătă că moldovenii nu sunt cetăţeni de mâna a doua şi că Moldova nu este ruda săracă a Bucureştiului.
Totodată, Alexe i-a cerut lui Ciolacu să înceteze direcţionarea fondurilor ”doar spre fiefuri PSD”.
”Cred cu tărie că orice zi cu Marcel Ciolacu încă în funcţia de premier este o jignire la adresa Iaşului şi a Moldovei, pentru tratamentul la care am fost supuşi în aceşti ani şi pentru declaraţia complet grobiană făcută în faţa unei ţări întregi: „Buzăul nu e în Moldova şi vă rog să nu mă jigniţi”. M-aş fi bucurat enorm să găsesc în aceşti ani un parteneriat onest cu premierul României, Marcel Ciolacu, să deblocăm cu adevărat obiectivele majore pentru Iaşi care ţin de ministerele şi Guvernul României, dar, din păcate, am văzut cu toţii că, în permanenţă, proiect cu proiect, Iaşul este discriminat şi tăiat abuziv de pe lista priorităţilor, fie că vorbim de proiectul Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară, fie că vorbim de centura de ocolire a municipiului Iaşi, centura de la Podu Iloaiei, Sala Polivalentă, stadion nou, Spitalul de Boli Respiratorii. Toate sunt proiecte mature şi fezabile, ţinute însă la sertar doar pentru că aici este o administraţie liberală”, a afirmat Costel Alexe.
Liberalul ieşean a mai spus că a crezut că poate avea un parteneriat onest cu premierul României, dar că ieri a văzut ”cu consternare, dispreţul pe care domnia sa îl afişează faţă de moldoveni”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.