Sociologul Sebastian Lăzăroiu consideră că, dacă preşedintele Klaus Iohannis este unul jucător, probabil o face mai mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu, despre care a afirmat că era transparent în jocul lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sebastian Lăzăroiu a fost întrebat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă i se pare că Iohannis este un preşedinte jucător, cum a fost Traian Băsescu. 
 
“La suprafaţă nu se vede jocul. Dacă e preşedinte jucător, e clar că joacă... Traian Băsescu juca transparent, era transparent în jocul lui. El nu ascundea când a trebuit să îşi pună candidatul, când a susţinut-o pe Elena Udrea, a zis o susţin pe Elena Udrea, Blaga nu e bun de preşedinte. Klaus Iohannis nu a dat un niciodată un semnal explicit, asta nu înseamnă că nu ştie toată lumea că îl vrea pe Florin Cîţu. Dar nu s-a expus, cred că asta...dacă e jucător probabil că o face mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu. Uneori se văd jocurile chiar dacă nu sunt la suprafaţă, poţi să intuieşti”, a afirmat Lăzăroiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.