Fostul deputat Sebastian Ghiţă anunţă că a decis să se retragă de pe lista PRU şi să nu candideze la alegerile euro-parlamentare, afirmând că membri ai familiei sale şi zeci de alţi oameni au fost iarăsi chemaţi la DNA de către "acoliţii lui Kovesi". El evertizează că va sesiza Secţia de investigare a magistraţilor în legătură cu aceste practici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 "Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare.  Din păcate... nimic nu s-a schimbat în România. Membri ai familiei şi zeci de alţi oameni au fost iarăsi chemaţi la DNA de către acoliţii lui Kovesi.  Cercetează fapte din 2010 !!!  Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Şi unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO", scrie Ghiţă pe Facebook.. 
  
 El susţine că procurorii "continuă să întrebe orice om dacă ştie ceva rău despre Sebastian Ghiţă şi continuă să promită celor care vor să "colaboreze" protecţie asigurată de DNA" şi să trimită adrese la sute de persoane fizice şi juridice pentru a intimida. 
  
 "Amestecul DNA în politică este nepermis!  Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legătură cu aceste fapte şi voi căuta metode să lupt împotriva acestor practici ilegale", conchide el.
În 10 martie Ghiţă a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare urmând a ocupa prima poziţie a listei pe care o va prezenta Alianţa PRM + PRU, ” indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri”. ”O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat”, spunea el.
 
”Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM +PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta la alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România mare, unită şi suverană! Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles, şi ONG-urile lui Soros, campania aceasta este despre noi, despre români”, a declarat  el atunci.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.