Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a declarat miercuri că mai sunt şanse pentru comasarea alegerilor locale cu europarlamentare, arătând că atâta timp cât se negociază şi din punct de vedere tehnic avem vreme să le organizăm în aceeaşi zi, trebuie să fie un scenariu pe masă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îl cunosc şi pe domnul Ciucă şi pe domnul Ciolacu, sunt doi oameni dispuşi la dialog şi la efort”, a spus Burduja, în emisiunea Insider Electoral de la Prima News.

Liderul PNL Bucureşti a precizat că ”este o idee corectă din perspectiva unui an în care e greu să vii la vot de cinci ori, în cinci duminici şi este şi o cheltuială, dar democraţia nu are preţ”.

”Cât timp se negociază, cât timp din punct de vedere tehnic avem vreme să le organizăm în aceeaşi zi, trebuie să fie un scenariu pe masă”, a spus Burduja.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.