Un protestatar a intrat în sala în care are loc, duminică, Conferinţa judeţeană a PSD Brăila, strigând „Jos PSD!” şi ”Trădătorilor!”. El a fost evacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

La eveniment sunt prezenţi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, miniştrii Rovana Plumb, Sorina Pintea şi Dan Suciu, precum şi Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Liviu Dragnea urma să participe la Conferinţa Judeţeană a PSD Brăila, însă nu a mai ajuns la eveniment, fiind internat în spital.
 
Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Brăila, vacantă după plecarea la Pro România a lui Mihai Tudose, este senatorul Ion Rotaru.
 
Potrivit ziarului DeBrăila, liderii PSD nu au intrat în clădirea unde se desfăşoara alegerile pe intrarea principală, unde aproximativ 50-60 de persoane scandau lozinci anti-PSD.
 
Unul dintre protestatari a intrat în sala în care se desfăşoară reuniunea PSD şi a strigat „Jos PSD!” şi „Trădătorilor!”. La microfon era Ion Rotaru, care a cerut ca bărbatul să fie evacuat, ceea ce s-a şi întâmplat.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.