Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a avut un conflict miercuri, pe holurile Parlamentarului, cu parlamentari USR, afirmând că el a fost înjurat „de câţiva mitocani” care au o luptă „cu igiena personală şi morală”. Deputatul USR Cosette Chichirău a reacţionat şi a spus că social-democratul „minte”, cei de la PSD fiind „nişte hoţi fără ruşine, nişte nesimţiti, nişte golani care vor să jefuiască ţara”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat dacă este adevărat că i-a ameninţat pe cei de la USR când i-au spus că ar trebui să îi fie ruşine pentru decizia Guvernului de a adopta ordonanţa care modifică Codurile penale, Şerban Nicolae a susţinut că aceştia „mint”.

„Când e adevărat ce spun cei de la USR? Mint, aşa sunt invăţaţi. Ei au o luptă cu igiena personală şi cu igiena morală. M-am trezit înjurat de câţiva mitocani, nu ştiu cine sunt. Puţin bun simţ, puţină decenţă. Mă deranjează nesimţirea, lipsa de educaţie, mă deranjează orice înseamnă lipsă de şapte ani de acasă. Indiferent cine, şi dacă ar fi colegii mei m-ar deranja lucrul ăsta, pentru că eu nu am apostrofat pe nimeni. Am aflat că domnul Dan sau cum îl cheamă a primit finanţări în contul personal şi a oprit nişte comisioane, a dat banii mai departe. Din punctul meu de vedere, este un lucru profund ilegal. Nu mi-am permis să spun în niciun fel", a afirmat senatorul PSD.

Şerban Nicolae a fost urmat de mai mulţi parlamentari USR care îi strigau „ruşine” şi „minciună”.

„Minciună! Aşa se comportă un parlamentar?”, a replicat Cosette Chichirău.

„De ce minţi în halul ăsta?”, i-a răspuns Şerban Nicolae.

În final, Chichirău a spus că cei de la PSD sunt „nişte hoţi şi trebuie să le fie ruşine”, aceasta fiind ”poziţia oficială a USR”.

De asemenea, Cosette Chichirău a afirmat că social-democraţii sunt „nişte hoţi fără ruşine, nişte nesimţiti, nişte golani”.

„Domnul Nicolae minte. Sunt nişte hoţi fără ruşine, sunt nişte nesimţiti, nişte golani care vor să jefuiască ţara şi noi nu vom accepta lucrul ăsta. Şi ca parlamentari vom protesta, aici este locul nostru, Parlamentul este al românilor, românii trebuie să înţeleagă că ei au o voce aici în Parlament prin noi şi nu vom permite jaful ţării”, a subliniat deputatul USR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.