Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, face apel la preşedintele Iohannis să îşi exercite funcţia pe care o deţine cu ”demnitate” şi să ”înceteze cu presiunile publice adresate” premierului Viorica Dăncilă. Plumb afirmă că Iohannis este deja în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică ameninţările şi limbajul jignitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Facem apel la demnitatea domnului preşedinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Ştim că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de ameninţări şi nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!", a transmis, duminică, Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD, într-un comunicat de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, sâmbătă, la Blaj, despre anunţul premierului Viorica Dăncilă privind vizita Papei Francisc în România, preşedintele răspunzând zâmbind: ”Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo”.

În 7 mai, preşedintele a spus că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă.

"Este din ce în ce mai vizibiul că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă", a arătat preşedintele.

În 27 aprilie, şeful statului a afirmat că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.