Rovana Plumb a transmis, luni, o scrisoare Comisiei Juridice din Parlamentul Europan în care afirmă că şi-a lichidat împrumutul de 800.000 de lei, oferind persoanei fizice de la care l-a luat două apartamente pe care le deţine în România. Plumb afirmă că soluţia oferită a fost imediat acceptată de către creditor, datoria urmând a fi complet stinsă până în 23 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Digi24, Rovana Plumb a transmis o scrisoare în limba engleză Comisiei Juridice din Parlamentul European în care anunţă că şi-a achitat datoria de 800.000 de lei.

Plumb susţine că a oferit creditorului două apartamente în România, soluţia fiind imediat acceptată de către persoana fizică ce i-a împrumutat banii.

Astfel, Rovana Plumb susţine că întregul credit va fi stins până în data de 23 octombrie.

Comisia juridică din Parlamentul European se reuneşte luni în şedinţă extraordinară pentru a discuta cazul Rovanei Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transporturi, după ce procedura de numire a acesteia a fost suspendată din cauza unor nereguli în declaraţia de avere, ceea ce a creat o situaţie fătă precedent pentru legislativul european.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă că verdictul Comisiei juridice din PE în cazul Rovanei Plumb va fi dat luni exact pe baza informaţiilor pe care a decis respingerea ei joi, întrucât între aceasta şi comisie nu a mai existat nicio comunicare oficială suplimentară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.