PSD obţine o victorie categorică în judeţul Dâmboviţa, având, conform numărătorii paralele realizate de partid, aproape 63% din voturi, în timp ce PNL a primit puţin peste 18%. Numărătoarea paralelă realizată de PSD în 68% din secţiile de votare din Dâmboviţa arată că în acest judeţ ALDE, PMP şi USR obţin mai puţin de patru procente din voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor centralizate de PSD Dâmboviţa după numărarea voturilor în 296 din totalul de 432 de secţii de votare din acest judeţ, PSD obţine în Dâmboviţa 62,88% din voturi, iar PNL are 18,11%.

USR, cu 3,99% din voturile alegătorilor dâmboviţeni surclasează ALDE, care a obţinut 3,82% şi PMP, care are 3,76% din voturi.

În urma scrutinului de duminică, PSD obţine în judeţul Dâmboviţa, conform acestei numărători paralele, două din cele trei mandate de senator şi trei din cele cinci mandate de deputat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.