Liderii RE:START ROMÂNIA au decis susţierea necondiţionată a preşedintelui partidului, Ramona Ioana Bruynseels, pentru a ajunge în Parlament. Totodată, formaţiunile politice neparlamentare curate, necompromise, sunt invitate să participe la alegeri pe listele RE:START ROMÂNIA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderii organizaţiilor judeţene ale Partidului RE:START ROMÂNIA s-au întâlnit pentru analiza rezultatelor alegerilor locale şi stabilirea politicii de alianţe pentru alegerile parlamentare, stabilind că partidul va participa în cadrul alegerilor parlamentare, însă fără a încheia alianţe care pot aduce prejudicii de imagine în viitor. 
 
”Tocmai de aceea Partidul RE:START ROMÂNIA invită formaţiunile politice neparlamentare curate, necompromise şi doritoare să se implice cu adevărat în viaţa oamenilor, să participe la alegeri pe listele Partidului RE:START ROMÂNIA”, anunţă formaţiunea într-un comunicat.
 
„Liderul nostru a obţinut un scor foarte frumos în alegerile prezidenţiale, aspect care ne confirmă că partidul nostru are mulţi simpatizanţi şi are perspectivă. În cazul nostru voturile sunt confirmate deja, la nivel naţional. Doamna Ramona Bruynseels este singurul lider politic care a reuşit performanta de a obţine atât de multe voturi într-un timp scurt şi pornind de la notorietate zero. Este şi singura femeie lider de partid din România, în consecinţă, îi invităm pe colegii noştri de scenă politică să vină ei înspre noi. Echipa RE:START ROMÂNIA este formată din oameni noi, antreprenori, fără penali şi fără asocieri dubioase. Creştem repede. De aceea suntem siguri că politicienii noi din România se vor simţi foarte bine alături noi”, a declarat liderul RE:START ROMÂNIA din Timişoara, Ovidiu Sârbu.
În ceea ce priveşte posibilitatea ca fostul prezidenţiabil Ramona Ioana Bruynseels să candideze pe listele altui partid parlamentar, colegii acesteia au decis deja să o susţină necondiţionat:
„Ne vom sprijini liderul în oricare dintre situaţii. Ramona Ioana Bruynseels trebuie să fie în Parlament, pentru că romanii merită asta. Doamna Bruynseels este unul dintre puţinii politicieni care ar merge în Parlament cu dorinţa clară de a face viaţa românilor mai bună. De aceea, noi nu avem orgolii, credem în liderul nostru şi o sprijinim indiferent de situaţie”, a spus Ciprian Ciceu, lider Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.