Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, despre o retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că dacă se deschide subiectul, îl vor discuta dar nu s-a pus problema retragerii doctorului Cîrstoiu, aşa cum nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PNL a declarat despre prestaţia medicului Cătălin Cîrstoiu că ”e foarte bun”. ”Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus Rareş Bogdan.

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a spus: ”Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus:”Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Rareş Bogdan a mai afirmat că în coaliţie se va discuta situaţia de la Satu Mare şi Mureş. ”Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea medicului Cîrstoiu.

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar ”e o calamitate pentru Bucureşti”. ”Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”, a subliniat Rareş Bogdan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.