Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, miercuri, despre aderarea României şi pe terestru în Schengen până la finalul lui 2024., că există premise ca acest lucru să se întâmple, şi anume să depăşească Karl Nehammer momentul alegerilor sau să piardă alegerile şi să vină altă putere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Europarlamentarull PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News despre termenul dat de premierul Marcel Ciolacu privind aderarea României şi pe terestru în Schengen, până la finalul anului, că îşi doreşte foarte mult acest lucru.

”Există premise ca acest lucru să se întâmple, să depăşească Karl Nehammer momentul alegerilor sau să piardă alegerile şi să vină altă putere,  cu un premier de altă culoare politică. Ne dorim enorm şi trebuie să se întâmple mai ales că vorbim de economie, de comerţ, de creşterea PIB-ului cu 1%”, a subliniat Rareş Bogdan. 

El a menţionat că toate rezultatele alegerilor regionale din Austria au arătat că politica împotriva României şi Bulgariei este o încăpăţânare absurdă, care nu îi aduce nici măcar voturile. 

Despre rezultatul alegerilor europarlamentare, Rareş Bogdan a precizat că ”PPE va rămâne clar principala forţă politică la nivelul  Parlamentului European, cu aproape 200 de europarlamentari din  720”. 

”Pe locul doi, socialiştii care au o proiecţie de 130-135, datorită faptului că în afară de Spania, Germania şi România, socialiştii nu se simt foarte bine, nici în Grecia nici în altă parte”, a mai comentat eurodeputatul liberal. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.