Europarlamentarul Rareş Bogdan critică dur implicarea unor partide „din afara României” în cazul Ditrău, acolo unde comunitatea a respins prezenţa a doi muncitori din Sri Lanka angajaţi la o brutărie.„Retorica urii promovată de un partid care nu e în România dar care are tentacule în România, se numeşte FIDESZ-ulu lui Viktor Orban a creat o monstruozitate care ne va crea o problemă uriaşă pe plan internaţional” spus Rareş Bogdan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rareş Bogdan acuză partidul condus de Viktor Orban în Ungaria de implicare în cazul de la Ditrău, el susţinând că şi doreşte ca ceea se s-a întâmplat în comuna din România unde comunitatea s-a coalizat împotriva a doi muncitori străini să fie „un caz izolat”

„E un caz care să ştiţi că e mult mai periculos decât pare şi pentru care noi, europarlamentarii va trebi să dăm  explicaţii şi să o facem începând de mâine şi în curând  va da şi Guvernul explicaţii pentru că situaţia e mult mai gravă decât vă puteţi închipui. E un caz care părea nevinovat, care  a trecu cumva sub situaţia Brexitului dar care deja ne-a plasat  pe prima pagină a ziarelor iar încă televiziunile mari nu  ne-au luat cu coronavirusul şi cu Brexitul au fost uşor ocupate, dacă priviţi cazul Ditrău veţi vedea cum informarea de la televiziuni care nu au nicio legătură nu Bucureştiul în acea zonă cele mai puternice televiziuni se numesc HIR TV şi Duna TV. Retorica urii promovată de un partid care nu e în România dar care are tentacule în România, se numeşte FIDESZ-ulu lui Viktor Orban a creat o monstruozitate care ne va crea o problemă uriaşă pe plan internaţional . Cazul Ditrău e un caz care din păcate ne v apune într-o  poziţie extrem de complicată la nivel european şi sper din tot sufletul ca acest caz să fie unul completamente izolat pe teritoriul României”, a afirmat Rareş Bogdan, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.