Ramona Chiriac va deschide lista la euparlamentare din partea alianţei PSD-PNL, a decis luni coaliţia de guvernare, au declarat surse politice pentru News.ro. În privinţa candidaturii pentru Primăria Capitalei, coaliţia analizează încă toate variantele, inclusiv candidaţi separaţi PNL şi PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coaliţia PSD-PNL a decis în şedinţa de luni că Ramona Chiriac, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, să fie prima pe lista comună PSD-PNL la europarlamentare, ca şi independent.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu a declarat la Antena 3 că decizia coaliţiei este ca aceasta să deschidă lista la europarlamentare. 

”A fost de acord cu propunerea noastră”, a comentat el, precizând că aceasta este o independentă, susţinută de cele două partide.

În privinţa candidatului la Capitală, cele două partide nu au ajuns la un acord şi se ia în calcul inclusiv ca fiecare partid să mearcă cu candidatul său în alegeri. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.