Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că „PSD vrea referendum cu căluşul în gură” şi îi solicită, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă „să nu cedeze presiunile infractorilor şi să nu adopte nicio ordonanţă de guvern care să schimbe regulile referendumului deja declanşat de Preşedintele României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD vrea referendum cu căluşul în gură! În ce ţară din lume regulile privind referendumul se modifică cu două săptămâni înainte de exprimarea votului? Numai în România condusă de un grup mafiot, disperat de furia românilor care vor veni la vot pe 26 mai. Solicit, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă să nu cedeze presiunile infractorilor şi să nu adopte nicio ordonanţă de guvern care să schimbe regulile referendumului deja declanşat de Preşedintele României”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Turcan menţionează că „Dăncilă pare să fi fost sinceră atunci când a spus că nu ştie conţinutul ordonanţei şi că normele toxice care vor bloca referendumul se fabrică în alte părţi decât la Guvern”.

„Dacă Dăncilă semnează o ordonanţă care împiedică votul românilor la referendum, trebuie să semneze în acelaşi timp şi propria demisie”, încheie prim-vicepreşedintele PNL.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că ordonanţa de urgenţă privind referendumul va fi adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri. Ea a precizat că încă nu a citit-o şi că astăzi va fi stabilită forma finală a actului normativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.